Een realistisch beeld van jouw droomtuin!

TUINONTWERP

Voordat we een mooi ontwerp maken gaan we samen in gesprek over jouw wensen. De tuin en het ontwerp moeten aansluiten bij jouw leefomgeving en gevoel. Daarom is een inventarisatiegesprek erg belangrijk.

Met het tuinontwerp gaan we alle ideeën visualiseren en krijgt jouw ideale tuin eindelijk vorm. Wil je een extra realistisch beeld van je nieuwe tuin? Dan kunnen we ook een 3D ontwerp maken waarbij je het gevoel krijgt alsof je al in je nieuwe tuin staat.

Het inventarisatiegesprek.

Een eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. We inventariseren jouw tuinwensen en ideeën, en bekijken de mogelijkheden die jouw tuin bied.  Wil je een loungeterras, een vijver of een overkapping op maat? Wij denken graag met je mee.

Tijdens het inventarisatiegesprek worden alle mogelijkheden en beperkingen besproken zodat we een passend ontwerp kunnen maken van jouw droomtuin.

hovenier brielle

Het tuinontwerp

Na het inventarisatiegesprek is het belangrijk dat we ook de afmetingen van de tuin weten. Hiervoor komen we de tuin inmeten voordat we kunnen beginnen met het ontwerp.

Met alle verkregen informatie gaan wij aan de slag om een prachtig tuinontwerp te maken dat aansluit bij je huis en leefstijl. In een vervolgafspraak presenteren we het ontwerp, en kun je uiteraard nog wijzigingen doorgeven.

De offerte

Als het ontwerp volledig naar wens is gaan we de offerte opmaken waarbij we ook alle materialen en eventuele beplanting specificeren. Zodra de offerte akkoord is nemen we het project op in de planning en bespreken we een startdatum waarop onze hoveniers beginnen met de aanleg van de tuin.

Offerte aanvragen?

Wil je advies over de mogelijkheden voor jouw tuin? Vraag hieronder een offerte aan.

Contact ons

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw tuin? Neem contact met ons op voor advies of een offerte.